Post by freefecebeplab on Feb 5, 2022 18:19:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu daha fazla kristal ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Yummy-Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Çok eğlenceli ve zorlu!!!
Eğlenceli bir oyun ama 6 restoran ve 2 "sihirli mutfak" ile yapıldı... başka hiçbir restorana erişilemez ve sihirli mutfak 2.'yi geçen diğerlerinin kilidini açmaz. Biraz sersemlemiş. Bu oyunu beğendim.
harika oyun sorun yok
İnsanların oyunu neden sevmediğini anladım. Aslında çok eğlenceli. Müşteri görevlerini yapmak için bir zaman sınırınız var. Zorlayıcı oyunları severim. Bunu 5/5 olarak değerlendiriyorum.
Bu oyun harika, çocuklarım onu oynuyor ve çok mutlu
Şimdiye kadar oldukça güzel bir oyun. Bağımlılık yapar. Bir kere başladığımda bırakması zor. Ben 3. restorandayım.
Comics Bob פאזל uzfw
En iyi yemek yapma oyunu 👍👍👍👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👍👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌👍👍👌👍👌👍👌👍
İlerlemesi kolay bu oyunu seviyorum, size ekstra paralar için reklam izleme seçeneği sunuyor.
Tüm seviyeleri bitirdim.. Ve tüm restoranların kilidini açtım ❤❤❤❤❤Gerçekten çok eğlendim.... ❤😍😍😍Şimdiye kadarki en iyi yemek oyunu 😍😍😍😍😍😍Böylece 5 veriyorum 🌟 😍😍çok harika. ... Lütfen başka restoranlar inşa et 😍😍Bunu bekliyorum ❤❤❤❤
Bu💩 oyunu oynayarak zamanını boşa harcama! Çöp 🗑5 yaşından büyüksen bu oyunu yaklaşık bir günde yeneceksin. Bu oyunda sadece yedi restoran var! Geliştiriciler tamamlanmamış bir oyun yayınladı! Eğer öyleyse, ayda sadece bir seviye yayınlarlar! Onları sorgularsanız, oyunlarını oynamanıza izin verilmediğini söylerler! Mutlak çöp! Müşteri desteği kaba ve beceriksiz. Bu oyuna puan verirdim -10⭐
Zaman Geçti
Cooking Yummy-Restaurant Game Arcade mfel
Bu oyunlar indirilmedi
Cooking Yummy-Restaurant Game Arkade ajzr
Rahatlatıcı, bağımlılık yapan eğlenceli bu oyunu seviyorum ect👍❤💖🔥
Zaman geçirmek için harika bir yol
O kadar arızalı ki, zamanın yarısında yiyeceğe dokunamaz bile. Hayal kırıklığına değmez
Bu oyun için çok heyecanlıydım ..tavuk ile 2. seviyeye geldim ve yemeğim yandığı için dokunmama izin vermiyor, gittim ve ilk seviyeyi tekrar oynatıp telefonum olduğunu gördüm, lütfen tamir etmemiş ..TY
Mücevherlerimin ekran görüntüsünü aldım. Ve dün gece, GEMS OVER GEMS'i 3. kez kaybettim. BUNU DÜZELTMEYİ REDDETTİ!!!! 😑😑En kötüsü sensin. Uygulamayı sildim. Bir e-postayı bile kabul etmeyi reddediyorlar. ZAMANINI BOŞA HARCAMA. BU BİR ALDATMACADIR!!!!!!!!!!!!🖕KORKUNÇ UYGULAMA
Şimdiye kadar harika bir oyun
Çok eğlenceli ama seviyem sürekli donuyor.
Eğlenceli ama biraz çalışma gerekiyor
Cooking Yummy-Restaurant Game آرکید jslk
Bu oyunu seviyorum, en iyi yemek pişirme oyunu!
Meydan okumayı seviyorum ve hızlı yemek yapmayı seviyorum.
Cooking Yummy-Restaurant Game Arkādes spēles fxgz
55 yaşındayım ve artrit hastasıyım ve bu benim için çok zor. Hala eğlenceli!
Bu gerçekten eğlenceli bir oyun. Grafikleri de sev. 4 verdim çünkü reklamların kaldırılması için para ödedim ama madeni paranızı ikiye katlamak istiyorsanız yine de reklam izlemelisiniz, bu yüzden hiçbir anlamı yok ve 2,99 $ için geri ödeme almalıyım.
YemekNefis
Bu oyun gerçekten harika. Bu oyundan çok zevk alıyorum.
Tonlarca eğlence
Müşteriler çok hızlı geliyo
5 yıldız verirdim ama telefonum bozuldu ve oyunu sildi. 3. restorandaydım ve facebook'ta oyun ilerlemesini kaydedemediğin için sahip olduğum her şeyi sildi. bir daha oynamayacağım
Hala söylemek için çok erken
Oyun başıboş, bayılıyorum ama sıkışıp kaldım ve italyan tatlısının içindeyim ve kaldırmak üzereyim... 19. seviyede fırın çalışıyor ve onu durduramıyorum, bu yüzden keklerim yanıyor, lütfen düzeltin bana nasıl yardım edin durdurmak için.
Cooking Yummy-Restaurant Game Arkadne igre lkyx
çok güzel oyun ben beğendim
Müthiş ve katkılı 😁😃😀
Bu oyun harika. Birçok seviye zorlu olabilir. Seviyelerle değerli taşlar kazanırsınız, ancak daha fazlasını elde etmek için reklamları izleyebilirsiniz. Serbest sandık fikrini seviyorum. Çok bağımlılık yapan bir oyun.
Benim için çok zor zaten 6. kattayım iki arka fırın sıkıştığı için müşterilere siparişlerini vermekte zorlanıyorum ekmekleri fırından çıkarmak için birkaç kez tıklamam gerekiyor ve ikincisi zaman modundan nefret ediyorum zaman çabuk geçiyor 🤷🤷🤷🤷🤷 yine de güzel bir oyundu
Bu sevimli, rahatlatıcı bir yemek pişirme oyunudur. Sadece 4. restoranımda ve bayıldım! Tamam, şimdi tüm mevcut restoranları bitirdim, bu yüzden daha ileri gidemem. Bu oyundan gerçekten keyif aldım! Umarım yakında daha fazla restoran eklerler! Şimdilik hoşçakal!
Oyun bağımlısı
İlk birkaç seviyeyi ne kadar uzun süre oynarsanız ve kazanırsanız, o zaman tek bir seviye kazanamazsınız.
Reeta Chauhan
DIVIYA
Senden hoşlanıyorum
Oyun çok güzel ve 2 kişilik oynanabiliyor
Sonraki seviyelerin yapım aşamasında olduğunu söyleyene kadar oyunu sevdim! 5 + restoran diyor. 5 + 2 demek! Gerçekten bu kadar sadece 7 Bütün oyunu bir haftada oynadım! İndirmeyin, çok hayal kırıklığına uğrayacaksınız!
Brülörlere yapışan şeylerle ilgili sorun yaşıyorum, dondurma çubukları oyunlarımı kaybetmeme neden oluyor, birçok kez vurdum ama bu en iyi oyun, sana çok geri veriyorlar, böylece biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsin, beklemek zorundasın. başka bir restraunt açmak için uzun, şimdiye kadar birkaç tane daha olmalıydı
Zamanında yeni seviyeler yaratan bir oyuna geçiyorum.
Eğlenceli, oynaması bağımlılık yapan ve ezberlemek için harika. Reklamlar uzun değildir, ancak eğlenirken uzun gelebilir.